Boulangerie


Moretti Professional: a complete range of electric ovens expressing the highest level of integration between form and function. Reliability, maximum productivity, a high performance baking chamber, excellent components and construction materials are the range main features.

LE FOUR ELECTRIQUE MODULAIRE A BOULANGERIE
P60E COMPREND
D'UNE A TROIS CHAMBRES
DE CUISSON INDEPENDANTES, LARGEUR 60 CM ET UNE ETUVE OU SUPPORT SUR DEMANDE.

LE FOUR ELECTRIQUE MODULAIRE A BOULANGERIE
P80E COMPREND
D'UNE A TROIS CHAMBRES DE CUISSON INDEPENDANTES, LARGEUR 80 CM ET UNE ETUVE OU SUPPORT SUR DEMAND.

LE FOUR ELECTRIQUE MODULAIRE A BOULANGERIE
P120E COMPREND
D' UNE A TROIS CHAMBRES
DE CUISSON INDEPENDANTES, LARGEUR 120 CM ET ETUVE
OU SUPPORT SUR DEMAND. 


New serieF-Fanbake: a whole family of electric convection ovens which raises Moretti to the quality and technology top of the production of bakery ovens, with a particular attention to containing costs.